dissabte, 21 de novembre del 2009

MARATÓ 2009


L'associació de dones Cimbori hem decidit aquest any per primera vegada col·laborar amb la marató de TV3. Aquest any va dedicada a les malalties minoritàries.

Una malaltia minoritària és una malaltia greu, poc freqüent i que afecta un nombre reduït de persones. Són patologies bastant desconegudes, fins i tot per als metges.

Per donar a conèixer la causa, la doctora M. Àngels Molló ens farà una conferència el dijous dia 3 de desembre a les 20.30 a la Llar de Jubilats.

Ens reunirem dissabte dia 12 a les 4 de la tarda al poliesportiu on gaudirem d'una representació de bastons pels nens de l'escola pública Sant Roc i actuació de la Coral Santa Maria de Barbens.

Tothom podrà col·laborar comprant els productes elaborats gratuïtament per voluntaris.

Les nostres activitats

L'associació de Dones Cimbori organitzem tota una sèrie d'activitats com: curs de balls de saló, excursions, assistència al teatre i a audicions musicals. També col·laborem a la subvenció del curs de gimnàstica.

Les festes més destacades que celebra l'associació són la Festa de Santa Àgueda el dia 5 de febrer i el Dia de la Dona el 8 de març.

Una mica d'història...

L'associació de Dones Cimbori va nèixer a Barbens fa 15 anys fruit de la il·lusió d'un grup de dones que pretenia organitzar activitats per les dones del poble i promoure la igualtat.
La senyora Josefina Martínez va ser la primera presidenta, la va seguir la senyora Rosa Canosa i actualment la nostra presidenta és Montserrat Huguet.

Presentació de la nova junta

En reunió de l'Assemblea General que va tenir lloc el dia 30/07/2009 es va elegir, d'acord amb els estatuts, la nova Junta Directiva de l'entitat i en data 03/08/2009 es va fer la distribució dels càrrecs, quedant composta de la manera següent:

Montserrat Huguet Maén- presidenta
M. Àngels Iniesta Cànovas- vicepresidenta
Melània Solsona Perejuan- secretària
Anna Sans Escoté- tresorera
Teresina Riera Botines- vocal
Montserrat Sans Solé- vocal
Pilar Torguet Carràs- vocal
Mercè Sisteró Roig- vocal
Natàlia Masip Masó- vocal

dijous, 19 de novembre del 2009

Neix el blog

L'Institut Català de la Dona el mes de novembre de 2009 ha atorgat a l'Associació de dones Cimbori un ordinador i ens ha facilitat els coneixements per crear un blog. Això ens permetrà donar a conèixer les nostres activitats i establir una comunicació virtual cada vegada més necessària a l'actualitat.